top of page

Yosun Duvarlar

Yosun Duvarlar, sürdürülebilir yeşil iç mekanlara yönelik çözümler arasında oldukça popüler hale geldi. Özellikle mimari alanda artan popülaritesi, pazarda yosun duvarlara olan talebi artırmaktadır. BD Dikey Bahçe olarak biyofilik tasarımlarımızla sektöre destek olmak, doğa sanatında değer yaratmak ve onu mekanlarınıza taşımaktayız.


Mekanlarınızda Doğanın Dokunuşu Yosun Duvarlar…


1. Mekanlarınızdaki stresi azaltır

2. Verimliliği artırır

3. Hava kalitesini artırır

4. Öğrenme yeteneğini artırır

5. Keyifli çalışma/yaşam alanları yaratır




BD Dikey Bahçenin korunmuş Yosun ürünleri, oksijen seviyesi yüksek özel ormanlardan özenle toplanır. Özel yosunlarımız kuru şekilde muhafaza edilmeden önce BD Yosun Fabrikamıza gelir,

Yosun Nasıl Korunur?


Kuru yosunumuzu teslim ettikten sonra, kuru yosunların yüzeyindeki diğer tüm orman malzemelerini temizliyoruz ve yosunlarımızı uygulamak için mükemmel kolaylık sağlamak için kuru yosunlarımızı belirli bir şekilde kesiyoruz. Temizlik bittikten sonra, küçük dostları yüksek kaliteli korunmuş yosunlarımızdan uzak tutmak için tüm kuru yosunlara böcek koruması püskürtülür. Böcek koruma testlerinden sonra kuru yosunumuz korunmaya hazırdır, Otomatik püskürtme sistemlerimizle, tüm kuru yosunlar çok katmanlı koruma sürecine girer. Yosunları korumak için kullandığımız tüm malzemeler doğal bileşenlere sahiptir.


• Doku yumuşatma

• Boyama

• Doku Sabitleme

• Renk Sabitleme

• Parfüm

• Parfüm Dengeleyici

• Kurutma

• Kalite kontrol

• Paketleme


Nitelikler

 Hipoalerjenik

 Sadece İç Mekan Kullanımı

 Bakım Gerektirmez

 10 Yıl Ömür*

 Antibakteriyel

 Sürdürülebilir

 Zehirsiz

 5 Yıl Tam Garanti


Yosun Duvarlarınızın Ömrünü Nasıl Uzatabilirsiniz?


Yosun duvarlar bakım gerektirmeyen 10 yıllık* bir kullanım ömrüne sahip olsa da, yosun duvarlarımızı güzel ve doğal tutmak için dikkat etmemiz gereken bazı noktalar var.

1. Yosun Duvarlar Herhangi Bir Sıvı Temasından Uzak O


lmalıdır. (Su, Parfüm, Alkol, Çamaşır Suyu vb.)

2. Yosun Duvarlar Uzun Süreli Direkt Güneş Işığından Uzak Durmalıdır. (4 Saatin Üzerinde Doğrudan Güneş)

3. Yosun Duvarlar Fiziksel Temastan Uzak Olmalıdır. (Yosun Duvarlarımıza dokunabiliriz ama onu yırtmamalı veya tıkamamalıyız)

4. Yosun Duvarlar Oda Sıcaklığında ve Neminde Olmalıdır. (Aşırı nem veya sıcaklık, Korunmuş Yosun Duvarlarında bozulmalara neden olur)




Bu özelliklerden herhangi birinin uygulanmadığından şüpheleniyorsanız, Korunmuş Yosun Duvarınızı ilk günkü görünümüne, rengine ve rengine döndürmek için yenileyici spreyimizi alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

202 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

'Korunmuş Yosun' İç Dekorasyonu Nasıl Değiştiriyor?

Korunmuş yosun birçok iç mekanda bulunabilir. Genellikle bir alanın görünümünü çok fazla çalışmaya ihtiyaç duymadan değiştirmek için kullanılır. Yosun katkı maddesi olarak kullanıldığında, biraz yardı

bottom of page